Vloeren

Ook op het gebied van vloeren zijn er verschillende mogelijkheden. De meest populaire vloeren zijn laminaatvloeren en tegelvloeren.

 

Laminaatvloeren

Kiest u voor een laminaatvloer, dan kunt u uitgaan van een slijtvaste en duurzame vloer met een voordelige prijs. Laminaatvloeren zijn onderhoudsvriendelijk, hygiënisch en daarnaast ook kleurvast, ook bij de langdurige plaatsing van meubelstukken. Er wordt gebruik gemaakt van kliklaminaat, een eenvoudig systeem waarbij elke strook gemakkelijk tegen elkaar geklikt wordt tot één strak geheel. U
kunt verder bij een laminaatvloer kiezen uit meerdere designs aangezien het aanbod vrij uitgebreid is.

Het laminaat Leggen

Op moment dat wij de laminaatvloer komen leggen wordt de huidige staat van de ondervloer eerst geïnspecteerd. De vloer wordt hierbij behandeld om schade aan de ondervloer of aan het laminaat te voorkomen. U kunt hierbij denken aan de vloer egaliseren, de planken vastschroeven, oneffenheden glad schuren, de oppervlakte reinigen, stofvrij maken en goed drogen. Wij maken geen gebruik van lijm, schroeven, spijkers of nietjes om een laminaatvloer te leggen aangezien we voor zwevend leggen kiezen. Na het aanbrengen van de ondervloer wordt de laminaatvloer zwevend gelegd, waarna vervolgens plinten en sierlijsten worden aangebracht voor een prachtig eindresultaat.

Tegelvloeren

Vloertegels zijn een populaire vloerbedekking waarbij u uit kunt gaan van veelzijdigheid,
milieuvriendelijkheid, comfort, gemak in onderhoud en duurzaamheid. Daarnaast zijn vloertegels geschikt voor vloerverwarming, ze kunnen tegen een stootje en zijn eenvoudig schoon te maken. Als het om vloertegels gaat dan zijn de mogelijkheden vrij groot aangezien vloertegels in vrijwel elke kleur en patroon te koop zijn.

De tegels leggen

Samen met u zullen we zorg dragen voor het kiezen van de juiste tegel voor uw vloer. Door de juiste tegellijm te gebruiken in combinatie met correct gereedschap worden de tegels nauwkeurig op de voorbereide ondergrond gelegd. Zodra de nieuwe vloer is gelegd, gevoegd en gereinigd zullen we een waterdichte beschermlaag aanbrengen ter bescherming van de nieuwe tegelvloer.

Offerte aanvragen?

Vraag uw offerte direct op zodat wij u kunnen voorzien van professioneel advies over de meest geschikte mogelijkheden. Daarnaast kunt u een afspraak maken zodat een ervaren specialist langskomt om naar de huidige situatie te kijken zodat een beter beeld kan worden geschetst van de uit te voeren werkzaamheden. Op deze manieren kunnen wij u van een persoonlijke en gerichte offerte verzekeren. Al onze offertes zijn tevens vrijblijvend en u kunt altijd contact met ons opnemen bij eventuele vragen of opmerkingen.